REAL DRIVES CARE&CURE

 

RealDrives Care & Cure (RDCC) geeft mensen en groepen in de zorgsector inzicht in hun drijfveren, de onderstroom van de organisatie. Hierdoor worden gedragspatronen verklaard en kan men zichzelf en de mensen met wie men werkt beter in perspectief plaatsen. Een heleboel frictie kan hiermee worden voorkomen. RDCC wordt breed toegepast in de zorg: meer dan 10.000 medewerkers in de zorg hebben gebruik gemaakt van de RDCC-drijfverentest. 

 

Met RDCC wordt het mogelijk om uw organisatiecultuur, uw mensen, teams en leiders verder te ontwikkelen. U verbetert en passant de betrokkenheid van mensen, de productiviteit van teams en krijgt grip op het ziekteverzuim en het behoud van mensen. Mocht u meer willen weten, dan kunt u contact opnemen met Patricia Engelaar via patricia@rdcc.nl.

 

Naar aanleiding van de Coronacrisis zijn we nagegaan welke drijfveren in dit soort situaties komen boven drijven en welke gevolgen dit heeft. De resultaten van deze analyse zijn vastgelegd in het artikel 'Drijfveren: lessen uit de Coronacrisis'. Dit document treft u hieronder aan en kunt u downloaden.