BPM Consult

 

Processturing

Processturing wordt een steeds belangrijker onderwerp in de zorg. In de praktijk blijken werkprocessen niet ontwikkeld maar in de loop der tijd ontstaan. En juist deze processen hebben onderhoud nodig of moeten in zijn geheel worden geherdefinieerd. BPM Consult zijn procesverbeteraars pur sang, die er van overtuigd zijn dat werkprocessen veel sterker kunnen. Daarmee haalt u het beste uit uw mensen en zorgt u tevens voor efficiënte en effectieve processen. Met als niet onbelangrijk voordeel de beste producten en diensten. BPM Consult richt zich op het ontsluiten van de verbeterpotentie van uw organisatie en om het beste uit uw mensen te halen. 

 

Aanpak

BPM Consult ontwerpt een heldere projectaanpak  voor procesherontwerp, uitgaande van een stevige bedrijfskundige basis met veel aandacht voor de aansluiting op de wereld van uw medewerkers. Met duidelijke faseringen, oplevermomenten en beslispunten. Met de in praktijk bewezen instrumenten voor analyse, herontwerp en  implementatie. De kennis van BPM Consult wordt overgedragen via opleidingen. Daarnaast worden games en simulaties aangeboden om de medewerkers de praktijk in een spelsituatie te laten beleven. En verrijken ons vak met publicaties en presentaties

 

Resultaat

BPM Consult staat voor breed gedragen oplossingen, ontwikkeld met, door en voor medewerkers. Doel is substantiële verbeteringen in doorlooptijd, kwaliteit en kosten. De medewerkers worden in hun waarde gelaten, gerespecteerd om hun vakprofessionaliteit, maar worden wel uitgedaagd om kritisch naar hun werk te kijken. BPM Consult staat voor haar adviezen en beloven het beste in te zetten wat het vak biedt.